Uw winkel en meubelbedrijf
en interieurdecoratie in Marche-en-Famenne

précedent
suivant

L'Atelier Matière, in Marche-en-Famenne

Met respect voor het milieu, is Atelier Matière uw winkel gewijd aan binnen- en buitenafwerking met natuurlijke producten voor uw huis.

 

L’Atelier Matière ontwerpt ook sferen voor restaurants, winkels, privéruimtes… evenals de vervaardiging van meubilair op maat zoals de creatie van unieke tafels, deuren, meubilair…

Showroom en advies

Pascaline staat tot uw beschikking in onze winkel in Marche-en-Famenne, in de buurt van Rochefort, Ciney, Durbuy, Namen, Bastenaken… in de provincie Luxemburg.

Vind alle materialen voor binnenbekleding, zowel voor eco-bouw als voor traditionele bouw. Wij verkiezen ecologische materialen en indien mogelijk 100% Belgisch.

Passie en stijl

Gepassioneerd door coatings, bij voorkeur natuurlijke, is François al 15 jaar een onbetwiste specialist. Onder de naam “Atelier Matière” creëert hij steeds sferen en meubelen op maat. François is gepassioneerd door de harmonieuze mix van zijn verschillende materialen, die nieuw of hergebruikt hout, metaal en materiaal coatings zijn.

Een combinatie van stijl en materiaal.

Onze specialiteit is het creëren van sferen door het ontwerpen van op maat gemaakte meubelen. Wij geloven dat de combinatie van materialen de kracht heeft om uw interieur te verfraaien. Laten we elk materiaal zijn reden van bestaan geven in uw huis.

Onze producten